luiers

Wasbare luiers: Ga voor voldoende comfort

Ben jij al bekend met wasbare luiers? Steeds meer mensen stappen over naar deze luiers, omdat ze veel voordelen op kunnen leveren. Niet alleen voor jouw baby, maar ook voor jezelf. Het is daarom ook niet vreemd dat er steeds meer bedrijven zijn waar je de aankoop kunt doen. Alleen is het dan goed kijken bij welke professional je een aankoop gaat doen. De Billenboetiek mag dan niet over het hoofd gezien worden. Maar wat kun je allemaal verwachten van deze luiers? Onderstaande informatie geeft jou meer inzichten, zodat je goed voorbereid op de aankoop over kunt gaan. 

Wasbare luiers niet vaak verwisselen 

Wasbare luiers zijn in tegenstelling tot de andere luiers meerdere keren te gebruiken. Het is namelijk een katoenen variant, welke gewoon in de wasmachine gaat. Het enige wat je hoeft te wisselen is het inlegmateriaal. Het wordt aangeraden om de luier pas te verwisselen als het nat aanvoelt. Alleen bij de grote boodschap kan het zijn dat je eerder moet wisselen. Hierdoor is het voor jouw kind ook fijner om een luier te gaan dragen. Je bent niet voortdurend in de weer met jouw kind om weer te verschonen. Je hebt direct een blijer kind. 

Een flinke kostenbesparing opbouwen 

Doordat je de wasbare luiers alleen hoeft te voorzien van inlegmateriaal heb je over het algemeen ook minder afval. Dit kan in veel gemeenten lagere kosten met zich meebrengen. Daarbij zit je ook niet met een grote luieremmer. Dit scheelt ook weer in de ruimte die je nodig hebt op de kinderkamer. Op de lange termijn zal het jou flink kosten gaan besparen op dit gebied, maar ook in de aanschaf van de luiers en materialen. Op de langere termijn kan het jou enkele honderden euro’s gaan schelen en ben je voorzien van nieuwe luiers. 

Jouw kind sneller zindelijk 

Voor jouw baby betekenen wasbare luiers voldoende comfort. Daarbij zullen ze vaak sneller zindelijk worden. Doordat de luier regelmatig nat aanvoelt, vindt jouw kind het vaak niet fijn om erin rond te blijven lopen. Hierdoor hoef je minder lang een luier te verschonen. De luiers kunnen dan gewoon in de kast blijven liggen voor wanneer je ze in de toekomst opnieuw nodig hebt. Weggooien hoeft immers niet meer. Het zorgt er daarom voor dat je altijd voldoende in handen hebt en je jouw kind van alles kan voorzien wat je wenst als ouder. 

Jouw aankoop kunnen doen 

De wasbare luiers en alle andere benodigdheden kunnen binnen een korte tijd aangeschaft worden. In aanschaf zal het een flink bedrag zijn, maar daarna ga je alleen maar profiteren van de voordelen. Je kan ook altijd voor een proefpakket wasbare luiers kiezen. Je kunt ook altijd contact opnemen met een professional voor meer informatie. Dit geeft jou de gelegenheid om nog beter te weten te komen wat je ervan kunt verwachten en hoe je kunt gaan profiteren. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en kun je goed voorbereid tot een aankoop overgaan. Jouw baby zal altijd van het comfort kunnen genieten met de luiers.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *