Rugbrace: Betrouwbaar hulpmiddel voor thuis of op het werk

Een rug brace is een hulpmiddel om je postuur te verbeteren. Doordat veel Nederlanders sinds de Corona crisis thuiswerken is lijkt dit een ideale uitkomst om aan je postuur te werken, zelfs wanneer je werkplek niet ergonomisch is ingericht.

Wat doet een rugbrace?

Een rugbrace corrigeert de rug en schouders. Hierdoor blijft je lichaam beter in balans en zit je minder uitgezakt achter je computer. Doordat het ondersteunend werkt maar ook je bewustzijn over je houding verbeterd, zal je met het 2 uur dragen van een rugbrace op dagelijkse basis binnen enkele weken al verbetering moeten zien en voelen.

Daarnaast zijn er rugbraces die zelfs niet te ontdekken zijn onder je kleding. Ideaal voor je zelfvertrouwen, je zit natuurlijk niet op vervelende grappen te wachten van je collega’s of medestudenten.

Rug brace online kopen

Een rugbrace koop je eenvoudig via rug-brace.nl. Dit is dé webshop gespecialiseerd in postuur- en houdingcorrectors. Wist je dat je zelfs met het team kunt chatten en je brace al binnen 2 werkdagen in huis hebt?

Wacht niet langer en denk aan jezelf. Dus heb jij last van je rug, schouders of nek en denk jij dat dat door je houding komt? Probeer dan de druk te verlagen met een corrector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *