Vijf tips om te winkelen voor aankleedkussenhoezen

Of je nu een nieuwe baby verwacht of gewoon de commode en box van je kind wilt opfrissen, een aankleedkussenhoes kopen kan lastig zijn. Dat hoeft niet zo te zijn. Hier zijn vijf tips om je te helpen een goede aankleedkussenhoes en boxkleed te vinden die mooi zullen staan in je huis.

Ken je materialen

Bij het zoeken naar een aankleedkussenhoes of boxkleed dien je letten op het materiaal waarvan het gemaakt is. Sommige materialen houden meer vocht vast dan andere, dus als je in een vochtig klimaat leeft, zorg er dan voor dat je een materiaal vindt dat snel droogt. Bovendien zijn sommige materialen gemakkelijker schoon te maken dan andere. Zorg ervoor dat welk materiaal je ook kiest, gemakkelijk kan worden afgeveegd met water en zeep als er een ongeluk gebeurt.

Kies een kleurenschema

Het kiezen van één kleurenschema kan helpen om zowel de aankleedkussenhoes als het boxkleed samen te brengen tot één samenhangende esthetiek. Dit betekent niet dat alles perfect bij elkaar moet passen; probeer in plaats daarvan twee of drie kleuren uit dezelfde familie te kiezen (bijvoorbeeld blauw of groen) die elkaar goed aanvullen in plaats van botsen. Je kunt ook patronen zoals strepen of stippen gebruiken om wat afwisseling toe te voegen zonder overboord te gaan in kleurkeuzes.

Denk aan veiligheid

Veiligheid moet altijd de hoogste prioriteit hebben bij het kopen van producten voor baby’s en jonge kinderen, dus zorg ervoor dat aankleedkussenhoezen of vloerkleden geen kleine onderdelen bevatten die verstikkingsgevaar kunnen opleveren als ze na verloop van tijd losraken. Controleer bovendien of alle items zijn gecertificeerd door ASTM International (voorheen bekend als American Society of Testing Materials), die normen biedt voor het testen van productveiligheid.

Hou rekening met comfort

Indien mogelijk kun je de producten persoonlijk uitproberen voordat je ze online koopt, vooral als het zoiets als een boxkleed is dat bedoeld is voor het comfort van je baby tijdens het spelen op de vloer. Zorg ervoor dat het zacht genoeg is en niet te krassend, zodat je kleintje comfortabel blijft terwijl hij aan het spelen is in zijn speelruimte.

Check de reviews

Neem voordat je je aankoop doet even de tijd om reviews te lezen van mensen die soortgelijke artikelen voor je hebben gekocht – dit geef je een idee van wat andere ouders denken over de productkwaliteit en hoe gemakkelijk het was om het in te stellen of in de loop van de tijd behouden (vooral belangrijk voor mensen met drukke schema’s). Door dit extra beetje onderzoek te doen, kun je op de lange termijn geld besparen.

Conclusie

Of je nu online winkelt of in een winkel bij jou in de buurt, deze vijf tips helpen je een deel van de stress weg te nemen bij het vinden van een goede aankleedkussenhoes en boxkleed voor in huis. Zoals bij alle aankopen waarbij baby’s en jonge kinderen betrokken zijn, moet altijd eerst aan de veiligheid worden gedacht, dus zorg ervoor dat alle artikelen voldoen aan de ASTM International-normen voordat je je aankoop doet. Met deze tips wordt het gemakkelijk om precies te vinden wat je nodig hebt.

Bron: https://www.koeka.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *