Werkt u al met Tork?

Bent u bekend met Tork? Tork is een merknaam voor een lijn hygiëneproducten die veelal worden gebruikt in onderwijsinstellingen en diverse soorten zorginstellingen. Tork-producten zijn makkelijk te monteren en te onderhouden en bovendien nog navulbaar ook. Op die manier leveren ze ook nog een bijdrage aan het milieu door het verbruik van extra plastic wegwerpverpakkingen tegen te gaan.  In deze blog zal worden ingegaan op de diverse producten van Tork.

Handdoeken

Tork biedt diverse soorten handdoeken aan. Er zijn verschillen in maten en dikte van de papieren handdoeken en ook nog diverse kleuren. Daarnaast worden ze ook in verschillende vormen aangeboden: handdoeken die op een rol zitten en opgevouwen handdoeken.

Dispenser houders

De meest bekende houders van Tork zijn de witte plastic dispenser houders, voor bijvoorbeeld handdoeken, toiletpapier en zeep. Maar Tork biedt deze dispensers ook aan in een zwarte plastic variant en roestvrijstalen variant. Bijzonder bij de roestvrijstalen dispensers is dat deze ook met sensor geleverd kunnen worden, zodat er geen contact nodig is, en de verspreiding van eventuele ziekmakers wordt verkleind.

Zepen

Om zo veilig mogelijk te kunnen werken biedt Tork ook diverse soorten zepen aan. Handzeep, extra milde zeep, antibacteriële zeep en handalcohol zijn er een paar. Maar ook hair & body soap, schuimzeep en toiletbril reiniger vormen een onderdeel van het zeep-assortiment van Tork.

Verder worden er ook nog luchtverfrissers, poetsrollen, en vele andere hygiëne- en schoonmaakproducten aangeboden door Tork.

Voor het volledige assortiment van Tork kunt u een kijkje nemen op www.disposablediscounter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *